Edgar Koenderink

Door een ongeval moest ik op een gegeven moment fysiotherapie volgen.
Dit heb ik gedaan bij Dirk Bulk Fysiotherapie in Wierden. Toen ik daar na een lange periode klaar was en er verder geen resultaten meer behaald konden worden, ben ik op zijn advies terecht gekomen bij GoodLife Sports.

Ik heb nu ruim 1,5 jaar personal training onder begeleiding van Dick Vlaskamp. Elke week hebben wij twee sessies van een uur. De training wordt rustig opgebouwd door eerst op te warmen, daarna volgt de training, waar wij diverse apparaten voor gebruiken. Tevens bestaat de training ook uit oefeningen met en zonder gewichten. Wanneer het uur bijna voorbij is sluiten wij altijd af met een rustige cooling-down.

Dit alles voor de genoemde periode zorgt voor resultaat! Toen wij begonnen kon ik bijvoorbeeld net 10 push-ups uitvoeren, ik kan er nu zeker 45. Ook in de trainingen met en zonder gewichten hebben wij veel resultaat bereikt. Uiteraard is de kracht en conditie hierdoor verbeterd, maar ook ben ik in gewicht afgevallen, van 105 KG naar 90 KG. Dit komt ook door de voedingsadviezen die ik van Dick voorgesteld kreeg en die zeker ook bijdragen aan resultaat.

Elke oefening wordt door Dick duidelijk uitgelegd, zodat je het daarna zelf ook weet en juist uitvoert. Op de momenten dat het tegen zit, ontvang je positief en stimulerend advies wat er weer voor zorgt om door te gaan. Tijdens elke training wordt er besproken wat de voortgang is.

De P.T. bij GoodLife Sports van Dick Vlaskamp bevalt mij heel erg goed. Het wordt allemaal rustig en goed uitgelegd. De resultaten zijn zeker zichtbaar. De voedingsadviezen maken het compleet. Verder is er een goede sfeer in de fitnessruimte met goede muziek. Koffie, thee, water zijn aanwezig.
Sportieve groet,
Edgar Koenderink

Edgar