Sylvia van Os

Ruim 2 jaar geleden ben ik begonnen met personal training. Ik had vanaf mijn puberteit niet meer gesport en wilde graag mijn schroom om te beginnen met bewegen overwinnen, dit ging me in mijn eentje namelijk niet lukken. Het intakegesprek met Dick haalde me over de streep, hij dacht meteen mee hoe we dit in mijn tempo en op een voor mij prettige manier zouden kunnen realiseren. 

Waar eerst de nadruk lag op het overgaan van die drempel en inzichtelijk krijgen wat mijn basisconditie was, verschoof dat steeds meer naar mezelf meer uitdagen en het opzoeken van grenzen. En uiteindelijk gebeurde het onmogelijke, ik begon het sporten zelfs leuk te vinden. Mede dankzij Dick, want geen enkele training is hetzelfde en geen vraag te gek. Hij weet de training ter plekke aan te passen aan wat ik op dat moment nodig heb. Een fijne afwisseling van boksen, krachttraining en functionele training. Ik vind het prettig dat er aandacht is voor het juist uitvoeren van oefeningen en dat Dick veel kennis heeft en dit ook deelt tijdens de trainingen. 

Ik ben nog niet waar ik wil zijn, dus ik ga nog wel even door. Op deze manier weet ik zeker dat ik mijn doelen ga behalen.

 

groetjes

Sylvia

2