Competitie

Ieder jaar kun je bij ons deelnemen aan de Speedsoccercompetitie. Je kunt op maandag op 2 verschillende niveaus of op woensdagavond meestrijden om het kampioenschap. De volgende speedsoccercompetitie zal starten in september. Je speelt minimaal 20 wedstrijden tot juni. Alle wedstrijden staan onder leiding van één van onze scheidsrechters en hebben een speelduur van 2×20 minuten. De pauze zal ongeveer 5 minuten duren. Een team bestaat uit een keeper en 4 veldspelers. Het aantal wissels kun je zelf bepalen. Wij hebben geen regels over de samenstelling van het team. Wel raden we aan om zoveel mogelijk dezelfde spelers te gebruiken. Dit is leuker voor je team zelf, maar ook leuker voor je tegenstanders.

Je speelt met je team één wedstrijd per avond. De tijdstippen waarop de wedstrijden beginnen zijn:
– 19.00 uur
– 19.50 uur
– 20.40 uur
– 21.30 uur

We proberen zoveel mogelijk te variëren in de tijden, zodat je niet alles om 19.00 uur of 21.30 uur speelt, tenzij je dit graag wilt.

De totale kosten voor de competitie zijn €490,- incl. BTW.

Lijkt het je leuk om samen met je vrienden of collega’s deel te nemen aan de Speedsoccercompetitie? Neem dan contact op met ons door je gegevens achter te laten via onderstaande button of bel naar 0546-575602. We kunnen verdere vragen dan beantwoorden en sturen je het inschrijfformulier toe.

Info aanvragen