Bedrijfsfeest

Speedsoccer

Op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Speel dan het razendsnelle en razend populaire indoor Speedsoccer! Het veld is omgeven door een boarding rondom en netten langs en boven het veld, waardoor de bal altijd in het spel blijft. Na een potje voetbal is het gezellig bijkomen en nakletsen in de Sportsbar onder het genot van een hapje en een drankje.

Speelduur Speedsoccer
1 uur

Aantal personen
Minimaal 10 (minder personen mag ook, maar je betaalt voor minimaal 10)

Prijs: €55,- per uur

Speedsoccer Tournooi

En wat dacht je van een Speedsoccertoernooi? Ga de strijd aan met jouw collega’s!
GoodLife Sports biedt deze vorm van teambuilding of bedrijfsuitje aan voor het hele bedrijf. Nadat er teams zijn gemaakt wordt na een warming-up gestart met het spelen van de voorrondes.

Vervolgens neemt de spanning toe tijdens de finaleronde. Het winnende team wordt gehuldigd tijdens de prijzenceremonie met een welverdiend bokaal.

Tussen de wedstrijden door is er tijd voor een hapje en een drankje. Na afloop kun je desgewenst genieten van een uitgebreide borrel en catering in onze sportsbar.
Aantal personen in overleg

Prijzen op aanvraag

Bubbelbal

Bubbelbal is dé nieuwe manier om een hilarisch potje voetbal te spelen met je collega’s. Bij Bubbelbal gaat het niet om de prestaties maar om een lachwekkend potje voetbal! Het is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje.

Door de grote plastic bal, kan je alle kanten op stuiteren . Door de vele botsingen die je onderling maakt staat Bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.
Lukt het jou om te scoren terwijl je omver gestuiterd wordt?

Speelduur Bubbelbal
1 uur

Aantal personen
Minimaal 10 (minder personen mag ook, maar je betaalt voor minimaal 10)

Prijs:  €150,- per uur

Bedrijfsfeest