PERSONAL TRAINERS

Bij GoodLife Sports zijn op dit moment twee Personal Trainers actief. Hieronder vind u meer informatie over onze Personal Trainers.

Dick Vlaskamp

Wie ben ik? Sinds 2003 ben ik werkzaam in de Fitnessbranche. De reden dat ik gekozen heb voor de fitness is dat ik sporters wil helpen hun doelen te bereiken. Bij Personal Training komt dit aspect duidelijk naar voren.

lees meer...

| Vraag hier een gratis intake aan


Door Personal Training zie je sporters grote stappen maken in hun ontwikkeling en resultaat. Wil jij echte resultaten? Neem contact met me op en samen gaan we jouw doelen bereiken! Wat is mijn achtergrond? Hieronder een overzicht van mijn belangrijkste opleidingen en cursussen:

- Fitness Instructor Plus

- Personal Trainer & Medical Fitness

- Voedingsadviseur

- Mental coaching

- Les Mills RPM

- Functional Training & Circuit

- Boxing Fitness

- LAPT Personal Trainer

Wat zijn mijn specialiteiten? Door mijn brede achtergrond zullen de trainingen erg veel afwisseling bieden. Mede door mijn passie voor functional training, conditioning en vechtsport zul je weinig gebruik maken van de normale fitnessapparaten, maar juist veel gebruik maken van de losse trainingsmaterialen. Is jouw doelstelling afvallen, conditie, een atletisch lichaam of heb je blessures, dan ben ik de juiste Personal Trainer om jou je doelstelling te laten behalen!


Bas Overbeek

Wie ben ik? Op 16-jarige leeftijd ben ik met fitness in aanraking gekomen en vrij snel heel fanatiek geworden. Omdat ik vrij veel trainde ben ik me heel erg gaan interesseren in de verschillende mogelijkheden en trainingsmethoden binnen de fitness.

lees meer...

| Vraag hier een gratis intake aan


Die interesse heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik in deze branche aan het werk ben gegaan.

Wat is mijn achtergrond?

- Allround fitness instructor

- LAPT personal trainer

- Ketllebell trainer

- ViPR trainer

- Voedingsadviseur

Wat zijn mijn specialiteiten? Door mijn jarenlange ervaring en gevolgde opleidingen zijn krachttraining en voeding mijn specialiteiten. Krachttraining en voeding zijn op veel verschillende mannieren toe te passen. Of je nou wilt afvallen of aankomen. Aan de hand van jouw specifieke doelstelling zal ik uitdagende en afwisselende trainingen maken. Door de verschillende mogelijkheden van dumbells, ketllebells of alleen je eigen lichaamsgewicht zijn wij niet aan een plaats of tijd gebonden, wij kunnen dus trainen waar en wanneer jij dat wilt. Dit samen met een voor jouw lichaam uitgekiend voedingsschema gaan wij er voor zorgen dat jij jouw doel gaat halen.| Lesaanvraagmaandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag| Gratis intakemaandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondagNieuwsbrief